05 March 2018
Produk Sejuk Beku Ansal Ternak
Ansal Ternak Agrofarm9:14:00 amayam bbq, kambing bakar, Kambing BBQ, kambing grill, kambing perap, makanan sedap di melaka
No comments
Kami telah memohon pensijilan MESTI dan sedang menunggu keputusan pensijilan MESTI daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.
Istimewanya produk sejuk beku Ansal Ternak adalah pada bahan perapannya. Bahan perap yang digunakan adalah hasil daripada beberapa proses R & D berulang kali sehingga kesemua pengurus berpuas hati akan rasanya yang MEWAH. Bahan utama dalam penghasilan bahan perap ini adalah MADU LEBAH dan BAWANG PUTIH.
Bawang putih adalah sejenis sayuran yang mempunyai allicin yang memberi banyak manfaat antaranya berfungsi sebagai anti bakteria dan anti virus. Khasiat bawang putih meningkatkan kadar imun sistem badan dan banyak lagi.
Antara produk sejuk beku yang dibuat ialah:
i. Kambing Perap (beserta sos lada hitam)
Menggunakan kambing (lamb shoulder) import daripada Australia yang bergred A dan semestinya mempunyai sijil HALAL daripada organisasi HALAL Australia yang diikhtiraf JAKIM Malaysia.
Saiz bungkusan: i. 300gm ii. 1000gm
2. Ayam Perap
Menggunakan paha ayam tanpa tulang. Ayam daripada pengeluar tempatan Malaysia.
Menggunakan daging lembu import daripada Australia yang diikhtiraf HALAL oleh JAKIM Malaysia.
Saiz bungkusan: i. 300gm ii. 1000gm
4. Sate Kambing Perap (beserta sos lada hitam) - 20 cucuk
Berat 1 bungkusan sate kambing adalah 500gm dan ke atas.
Info lanjut, hubungi: www.wasap.my/60126054421
0 komen:
Post a Comment