31 July 2018

BARU! SOS PERAP ANSAL TERNAK ~ 7 HERBA


Acapkali bila bertemu customer, Pasti bertanya, ada jual perapan saja.

Dan setiap kali itulah hanya perkataan maaf meniti bibir.

"Maaf puan, tiada"
"Maaf bang, tiada"

Tak sanggup lagi mengecewakan pelanggan yang bertanya. Dengan itu maka keluarlah produk terbaru kami yang dinamakan ANSAL SOS Perap & BBQ ~ 7 campuran Herba.





Ketahuilah disini terletak kesedapan yang penuh kelazatan Kambing Golek Ansal Ternak yang menjadi bualan ramai orang. Ia bukan perapan biasa yang hanya menggunakan Sos BBQ dan Sos Lada Hitam.

Tolong! Tolong! Jangan samakan kami dengan mereka. Sos Perap kami sangat eksklusif. Campuran 7 herba membangkitkan rasa Western pada kambing yang dibakar. Lebih istimewa dalam sos perapan ini, ada madu yang membuatkan kambing yang dibakar menjadi lengkap secukup rasa.

Sos Perap ini boleh digunakan untuk memerap daging kambing, lembu dan ayam. 

Tips nak lagi sedap: "Lagi lama diperap lagi terasa diserap didalam daging." 

1 botol sos perap yang likat ini boleh digunakan untuk memerap 1.5 kg daging. 

Puas hati!


Caranya, beli daging kambing (lamb shoulder) di kedai, balik rumah, basuh daging kambing tu dan toskan. Ambil daging tadi masukkan dalam mangkuk dan tuangkan sos ni ke dalam mangkuk dan gaulkan sekata. Perap semalaman untuk rasa yang lebih sedap. Perap dalam chiller.



Keesokkannya, ambil daging yang sudah diperap ini dan bakarkan atas arang. Confirm! mak mertua lalu dibelakang tak perasan, silap-silap mak mertua pun join sekaki.

Selain daripada bakar dengan arang, kambing ini boleh di masak dengan menggunakan pemanggang ajaib / kuali leper / oven. Ada juga customer kami masak dengan menggunakan air fryer / microwave / noxa. Canggih-canggih customer kami kan.

Advance!

Tengok gambar sebelah tu, beginilah rupa kambing di atas bara arang. Melihat saja sudah terkeliur belum lagi menjamahnya. Bau nya amat dahsyat. Kalau tak percaya, buat  dulu.


Untuk info mengenai sos perap ini, boleh menghubungi Sale Team kami:

Kuala Lumpur: Encik Syahmi - 012-389 4475
Shah Alam: Cik Yuslena - 012-868 8079
Puncak Alam: Pn. Salmizan - 019-252 4621
Kota Bharu: Encik Fakimi - 011-2100 7727
Kemaman: En Aduki - 012-800 1452
Melaka: RNR Jejantas Ayer Keroh Arah Utara (Kedai Fruiteller)
              Menara Taming Sari (Kedai Anakdara)
              Durian Tunggal - Hannah Halal Mart
              Alor Gajah - En Azahari - 012-628 8697


atau hubungi

Pn Ana 0126054421


Share:  

0 komen:

Post a Comment