21 January 2016

KAMBING PERAP DAN AYAM PERAP ANSAL TERNAK

Assalamualaikum wbt

Bagi penggemar kambing golek dan merindui keenakan kambing golek servis dari Ansal Ternak kini boleh mendapatkan produk terbaru kami yang sudah pun berada di seluruh negeri di Semenanjung Malaysia melalui pengedar sah kami.

Harga Kambing Perap Ansal Ternak (KPAT)

Selain KPAT, kami juga menyediakan Ayam Perap Ansal Ternak (APAT) istimewa buat mereka yang tidak makan kambing. Bahagian peha ayam yang tidak bertulang dengan sos perap terbaik pasti terasa perapannya di setiap inci daging ayam.

Harga Ayam Perap Ansal Ternak (APAT)

Rasailah kedua-dua produk terbaru kami ini. In shaa Allah, sekali rasa pasti nak lagi. Kami rumuskan resepi perap istimewa Ansal Ternak dan pengendalian terbaik untuk memastikan pelanggan sentiasa berpuas hati dengan kualiti dan kesedapan kambing perap dan ayam perap kami yang tiada tandingannya. Jangan tunggu lagi, hubungi pengedar sah kami di seluruh Semenanjung Malaysia sekarang!!!

Klik link di bawah untuk senarai pengedar:

Antara testimoni pelanggan yang berpuas hati:Selamat mencuba dan kongsikan testimoni anda di facebook page Ansal Ternak. Kalau sedap beritahu kawan-kawan, kalau tak sedap beritahu kami ;)
Share:  

0 komen:

Post a Comment