15 November 2009

BAJA ORGANIK ANSAL TERNAK : TRIO-BIO, TK SUPERAssalamualaikum buat semua pelawat blog ansalternak.

Alhamdulillah, kami ingin memanjatkan kesyukuran kepada Allah S.W.T memberi kami keizinan untuk kami melangkah setapak maju dengan memasarkan produk terbaru kami, Baja Organik Tinja Kambing. Baja Organik kami dipasarkan dgn nama "TRIO-BIO, TK SUPER".

Sekali lagi syukur kami panjatkan kehadrat Ilahi, kerana permintaan terhadap baja organik ini amat memberangsangkan. Permintaan datang dr pekebun2 secara kecil-kecilan juga secara kontan. Terbaru, kami akan membekalkan sebanyak 1190 guni baja organik (25Kg) kepada Jabatan Pertanian Negeri Melaka. Alhamdulillah, satu permulaan yang baik bg kami.

Maka, kami ingin mengambil kesempatan untuk mempromosikan produk terbaru kami di blog ini. "TRIO-BIO,TK SUPER" merupakan baja organik yang dihasilkan sepenuhnya dari tinja kambing. Baja ini, diproses secara manual oleh kami sendiri dan mengikut standard prosedur penghasilan baja organik. Cikgu Anuar telah mengikuti kursus penghasilan baja organik yang telah dianjurkan oleh Kaprima. Bermula dari situla, keyakinan dan minat datang untuk menghasilkan baja organik kami sendiri. Alhamdulillah, usaha kami berbaloi.

Disini, kami kongsikan beberapa shot gambar penghasilan baja di unit pemprosesan baja kami:

Pekerja sedang memunggah tinja kambing

Tinja kambing dikisar menjadi halus

Baja organik yang telah siap dibungkus

TRIO-BIO, TK SUPER didatangkan dalam 2 pack;

1) pack 3 KG dan
2) pack 25 Kg


Sangat sesuai digunakan untuk semua jenis tanaman dan cara penggunaan amatlah mudah. Jangan lepaskan peluang untuk mencuba produk terbaru kami kerana TRIO-BIO, TK SUPER ternyata berkesan.


-->
KEBAIKAN “TK SUPER”:
Meningkat hasil tanaman hingga 30%
Meningkatkan microbial tanah
Bebas benih rumput/tumbuhan liar
Bebas pathogen dan parasit
Tidak berbau dan mudah digunakan
Mengurangkan serangan hama dan penyakit
Mesra alam

Untuk mengetahui lebih lanjut keterangan tentang BAJA ORGANIK TK SUPER, sila rujuk di bawah:
Jangan lepaskan peluang baik ini, kami mengalu-alukan jika ada yang berminat untuk menjadi wakil pengedar TK SUPER. Sila hubungi kami segera!!
Share:  

0 komen:

Post a Comment